Кінець кохання

22.07.2015
Кінець кохання

Романтичне фото Кейт і Джеймі в журналі Vogue.

Ще одна нібито ідеальна пара виявилася на межі розлучення. Як повідомляють британські таблоїди, колись найдорожча топ-модель Об’єднаного Королівства Кейт Мосс уже кілька місяців не живе разом із чоловіком, 42-річним гітаристом Джеймі Хінсом. Хоча, здавалося б, для критичного періоду в стосунках іще рано — днями минула лише четверта річниця їхнього весілля. Щоправда, ще чотири роки до офіційного шлюбу закохані прожили разом у цивільному.

Іще навесні Кейт із Джеймі разом знімалися в ефектній фотосесії для журналу Vogue. Дивлячись на ті романтичні знімки, читачі втирали сльозу розчулення. А тепер виявляється, що останні кілька тижнів музикант провів у гостях у моделі з аристократичним корінням Мері Чартеріс. У дівчини є чоловік — власне, Хінс гостював у них обох. Але це не завадило 41-річній Мосс люто його ревнувати до довгоногої білявки, яка, до слова, також дружину свого друга Джеймі вельми недолюблює.

Втім джерела з оточення подружжя запевняють, що проблема не лише у ревнощах. Просто у Хінса — криза середнього віку. Він несподівано збагнув, що останні шість років «пішли коту під хвіст», і вирішив значно активніше зайнятися своєю творчістю. Після чого майже перестав приділяти увагу Кейт і збирається поїхати у тривале турне. Без неї, звісно.

Модель, яка звикла бути в центрі уваги, образилася. І тепер вони з Джеймі навіть не розмовляють.