Ганьба патріотів

Ганьба патріотів

Дещо парадоксально, але факт — на Тернопільщині, яка вважається одним iз найпатріотичніших регіонів, тривають проблеми з мобілізацією. От і план шостої черги, як повідомив журналістам військовий комісар Тернопільського обласного військкомату Володимир Катинський, виконано лише на...

П’ять із плюсом

П’ять із плюсом

Майже 150 кваліфікованих спеціалістів випустив цими днями Тальнівський будівельно-економічний коледж. В урочистій обстановці в місцевому Будинку культури новенькі дипломи, серед інших гостей, їм вручали 83-річний Іван Куян, який свого часу очолював цей навчальний заклад, та відомий тальнівський меценат Володимир Мовчан.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ні — розправі!

Ні — розправі!

Скандал навколо судових процесів у справах українських полонених Олега Сенцова та Надії Савченко набирає обертів. МЗС України висловлює протест у зв’язку з черговим «легітимним рішенням» генпрокуратури Росії. Наші дипломати переконані, що ухвалою направити справу Надії Савченко для розгляду в Донецький міський суд Ростовської області Росія вкотре продемонструвала свою віддаленість від загальновизнаних принципів демократії, законності, верховенства права та відкритості.

Кого віглядає Гаага

Кого віглядає Гаага

Ситуацію у зоні АТО військові аналітики називають «стабільно напруженою». Бойовики продовжують нарощувати інтенсивність обстрілів і здійснюють усе нові й нові провокації вздовж усієї лінії розмежування. За даними прес-центру АТО, у середу російсько-терористичні угруповання близько 90 разів обстріляли українські позиції.

Коло замкнулося

Коло замкнулося

Рівно рік тому у страшній авіакатастрофі, коли злощасна ракета зустрілась із літаком «Боїнг 777», загинуло майже 300 людей. Рік міжнародні експерти намагалися з’ясувати, дії з української чи російської сторін призвели до катастрофи, збираючи докази і проводячи розслідування. За цей час експерти кілька разів припускали, що провина за смерть стількох людей лежить саме на російській стороні.

Ні, ну не ПОЦи?!

Ні, ну не ПОЦи?!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Обережно — шахрайство! Перевіряйте реквізити у квитанції на оплату комунальних послуг. Сплачувати можна лише ті платіжки, де зазначені реквізити КП ГІОЦ Банку «Хрещатик». Такі оголошення тепер розклеєні на батьох будинках Шевченківського району столиці, причиною стали фейкові квитанції, які надсилали киянам упродовж тижня.

Всі статті рубрики