Хочу в поліцію

Хочу в поліцію

Після успішного початку роботи нової патрульної поліції на вулицях столиці на нових поліцейських чекають і в інших містах України. Проте через великий ажіотаж серед бажаючих стати копами, заступниця міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе вирішила продовжити відбір до нової поліції.

Рятували довкілля з відрами та каністрами

Рятували довкілля з відрами та каністрами

Річки пального текли вулицями міста Немирів, що на Вінниччині, через аварію бензовоза. Вантажівка з цистерною солярки перекинулась позавчора близько о пів на третю ночі на вулиці Горького. Як кажуть у секторі профілактичної роботи вінницької ДАІ, 40-річний водій не впорався з керуванням.

Смертельний ремонт

Смертельний ремонт

Трагедія сталася у місті Золотоноша в понеділок увечері. Там під час проведення ремонтних робіт на каналізаційно-насосній станції загинули троє робітників, вік яких — 31, 52 та 59 років.

Неіснуюче перемир’я

Неіснуюче перемир’я

Протягом 13 липня російсько-терористичні війська понад 80 разів обстрілювали позиції сил АТО та мирні населені пункти. Бойовики застосували заборонену зброю, за підрахунками Штабу АТО — п’ять разів гатили з 152- та 122-мiлiметрової артилерії, 32 рази — з 120-мiлiметрових мінометів. Також застосовували танки та реактивні системи залпового вогню.

Чи буде суд? Чи буде кара?

Чи буде суд? Чи буде кара?

Російська Феміда все ніяк не вгамується і чи не щодня підкидає нові сюрпризи захисникам українки. Оскільки слідчі перекваліфікували справу Савченко, і тепер вона понесе відповідальність не як посібник, а як виконавець убивства цивільних осіб, їй загрожує максимальний термін — до 25 років в’язниці.

«Сепарам» — боятися!

«Сепарам» — боятися!

Минулого року «Україна молода» писала про талановитого тернопільського майстра Сергія Кузнецова, який працює у стилі джанк-арту й стімпанку та виготовляє справді фантастичні речі з металолому та іншого непотребу.

Ліквідація хаосу

Ліквідація хаосу

Після нещодавньої стрілянини на Закарпатті, спричиненої боротьбою за розподіл контрабандних потоків, що підняло на вуха всю країну, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк наказав Міністерству внутрішніх справ розслідувати факти контрабанди і зловживань на митниці та порушити кримінальні справи.

Всі статті рубрики