Міранда і мільярдери

08.07.2015
Міранда і мільярдери

Міранда Керр.

Австралійській топ-моделі Міранді Керр після розлучення з голлівудським красунчиком Орландо Блумом преса регулярно приписує романи з мільярдерами. Щоправда, ці чутки жодного разу не підтвердилися. Довгонога краля й справді спілкується з багатьма товстосумами, але їхні відносини мало схожі на романтичні — швидше, на дружні. Але варто якомусь багатієві «засвітитися» поряд із Мірандою — їх уже «сватають». На цей раз таблоїдам «попався» справді перспективний у цьому сенсі «об’єкт» — 25-річний Еван Шпігель, який віднедавна є наймолодшим мільярдером світу. До слова, він на 7 років молодший за Керр.

Як і більшість сучасних молодих мультимільйонерів, які заробили своє багатство власними зусиллями, Еван — «комп’ютерник». Ще під час навчання у Стенфордському університеті хлопець із Лос-Анджелеса разом з однокурсниками почав працювати над створенням сервісу Snapchat . Цей додаток дозволяє обмінюватися фотографіями, які одразу зникають (і тому не доступні нікому «чужому»). Починаючи з січня 2012 року, відколи хлопці запустили свою програму, користувачі додатку обмінялися більш ніж 5 мільярдами картинок, що зробило Snapchat одним із найпопулярніших додатків для смартфонів.

Свого часу засновник «Фейсбука» Марк Цукерберг, який носив звання наймолодшого мільярдера до Шпігеля, пропонував за цей сервіс 3 мільярди доларів. Еван відмовився і не прогадав — нині його проект оцінюють приблизно у 19 мільярдів.

На відміну від скромного в побуті Цукерберга, Шпігель веде розкішний спосіб життя — їздить на «Феррарі», відвідує найдорожчі нічні клуби в багатьох країнах світу. І, звісно, навколо нього крутиться багато красивих дівчат. Хлопцеві приписували романи з американською кантрі-зіркою Тейлор Свіфт, моделями Люсіндою Арагон та Кейт Аптон і багатьма іншими знаменитостями. Тепер от в об’єктив папараці потрапила Міранда.