Вітання для Аляски

07.07.2015
Вітання для Аляски

Анна В’яліцина.

Російська супермодель Анна В’яліцина недовго сумувала після розриву з фронтменом гурту Maroon 5 Адамом Лівайном. Після двох років виснажливого роману дівчина зізналася, що «навіть зраділа, коли все закінчилося», бо «стосунки із зіркою шоу-бізнесу — це не для слабкодухих». І дуже швидко знайшла собі значно стабільнішу й більш вигідну партію — директора з інноваційних розробок компані ї Yahoo! Адама (подобається їй це ім’я) Кехена. Вони почали зустрічатися торік, а на своє 29-річчя у березні цього року Анна оголосила, що вагітна.

І ось днями модель та програміст стали батьками. В’яліцина вже опублікувала у своєму фотоблозі знімок крихітної ніжки своєї новонародженої дочки, підписавши його так: «Раді вітати тебе в цьому світі, маленька Аляско! Твої ніжки перевернули моє життя з ніг на голову. Не уявляю, що можна бути щасливішою, ніж я зараз! Ми з Адамом дуже пишаємося».

Ім’я Аляска, звісно, видається дещо дивним, але у світі знаменитостей така оригінальність є нормою. Скажімо, колега й співвітчизниця Анни, топ-модель Наталія Водянова, назвала свою дочку Невою — на честь російської річки. А поборниця здорового способу життя й вегетаріанства Гвінет Пелтроу охрестила свою Яблуком...