Комфорт — понад усе

24.06.2015
Комфорт — понад усе

Кайлі у комфортній білизні.

Незважаючи на те, що після тривалої боротьби з раком грудей австралійська поп-зірка Кайлі Міноуг стала значно менше виступати й дещо втратила популярність, вона й досі залишається успішною і улюбленою мільйонами прихильників співачкою. І красивою та завжди жаданою жінкою. Саме її обрав «обличчям» своєї нової колекції одягу бренд жіночої білизни Sloggi. Ця марка робить акцент не на мереживах, рюшах і «сексуальних» поворозочках, які впиваються в тіло і які неможливо носити, а на комфорті передусім для самої жінки.

«У нас із цим брендом однакове прагнення до свободи, тому я рада, що ми працюємо разом», — зазначила 47-річна Кайлі, коментуючи свою появу в рекламній фотосесії нової колекції марки під назвою Ever New.

На запитання, як їй вдається так чудово виглядати, зірка зізналася, що не відчуває себе на свій вік: «Коли я кажу собі, що мені вже за 45, то сама собі не вірю. Невже це не жарт? Але все-таки треба це прийняти, навіть якщо зовсім не хочеться».

Вигляд у Міноуг і справді чудовий. А от в особистому житті їй усе одно не щастить. І хоча залицяльників у жінки не бракує, «того самого» вона досі не знайшла...