Молитва матерів

Молитва матерів

Майже тисяча матерів із різних областей України пройшли пішки понад півсотні кілометрів із Тернополя до славнозвісного Марійського духовного центру у Зарваниці. Вони подолали цей шлях, аби долучитися до особливої безперервної молитви за мир і спокій на нашій землі, а також добру долю для своїх та всіх українських дітей.

Знак Божий

Знак Божий

У село Суботів Чигиринського району, на батьківщину Богдана Хмельницького, останнім часом масово їдуть віруючі не лише з районів Черкащини, а й з інших областей. І мета такого масового паломництва в усіх одна — зайти до тамтешнього храму святого пророка Іллі, який вважають родинною церквою гетьмана України, та на власні очі побачити ікону Страсного Христа у терновому вінку, котра віднедавна закровоточила.

А їм усе не йметься

А їм усе не йметься

За травневі свята одесити встигли звикнути до тиші у місті. На цей час, як і обіцяв «губернатор» Ігор Палиця, в місті все було спокійно і не сталося жодного теракту, яких за останні півроку місцеві нарахували вже до двох десятків.

Терористи надувають щоки

Терористи надувають щоки

Ні уряд України, ні бойовики не завершили відведення важкого озброєння на Донбасі, як це передбачено Мінськими угодами, заявляє заступник голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг. За його словами, місія проводить моніторинг відведення озброєнь з обох сторін, але при цьому спостерігачі часто фіксують відсутність деякої техніки в місцях відведення.

Тарифами по голові

Тарифами по голові

Доки розмови про кількаразове зростання тарифів і можливості їх компенсувати за рахунок субсидій були на рівні розмов, українці, звиклі до всього, схоже, не надто переймалися майбутнім, зосереджуючись на хлібі щоденному.

Пане Марку, поговоримо по-українськи!

Пане Марку, поговоримо по-українськи!

Якщо раніше українських підприємців хвилювало питання про створення українського офісу «Фейсбук» суто з комерційного погляду, то тепер причиною невдоволення стало перевищення повноважень російськими колегами та скарги українського сегмента мережі.

Всі статті рубрики