Приємний гандикап

Приємний гандикап

Нічия, здобута позавчора «Динамо» в матчі з «Шахтарем», — майже як перемога, успішний крок на шляху до такого бажаного чемпіонства, яке, нагадаємо, востаннє «біло-сині» вигравали в сезоні 2008/2009 років. Відтоді на українських футбольних просторах безроздільно домінували «гірники».

Крок до нових рубежів

Крок до нових рубежів

Непрості часи настали для Володимира Кличка. За період його тотальної гегемонії на профі-ринзі зросла й серйозно змужніла ціла плеяда амбітних та потужних супертяжів, які вже вишикувалися в чергу претендентів на чемпіонські пояси українця.

Провал фаворита

Провал фаворита

Після завершення регулярного чемпіонату в чоловічій суперлізі про фінал серії «плей-оф» «Хімік» — «Будівельник» говорили майже як про доконаний факт, адже впродовж року саме ці дві команди виглядали на голову вище за інших. Колектив із Южного, котрий, нагадаємо, з абсолютним показником виграв «регулярку», дуже легко підтвердив свій фаворитський статус і, перегравши у трьох матчах півфінальної серії «Київ», став першим фіналістом національної першості.

Знову донизу

Знову донизу

Лише сезон протрималася збірна України в другій за силою лізі світового хокею. Піднявшись до дивізіону ІА за підсумками «третьолігового» турніру в Донецьку 2013 року, тепер «синьо-жовті» знову вибули до дивізіону ІВ. Там нашими суперниками будуть Велика Британія, Литва, Хорватія, Естонія й Румунія.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики