Краще танк на землі, ніж корабель у небі

Краще танк на землі, ніж корабель у небі

З огляду на фінансову кризу Росія впродовж наступного десятиліття скоротить фінансування космічних програм на 35 відсотків. Вже тепер множаться проблеми навколо будівництва космодрому «Восточний», де триває черговий страйк робітників. Водночас навіть провладні російські ЗМІ повідомляють про розкрадені мільйони рублів при реалізації цього проекту.

Перемога не означає свобода

Перемога не означає свобода

Дотепер 9 травня у Польщі було державним Святом перемоги і свободи, але невдовзі це може змінитися. Позавчора в Сеймі відбулося перше читання законопроекту про відміну згаданої дати і встановлення нового свята 8 травня, яке отримає назву День національної перемоги.

Кальбуко прокинувся

Кальбуко прокинувся

Хмара вогняного кольору і стовп диму та попелу, що здіймається в небо на 20 кілометрів — такого потужного виверження вулкану в Чилі давно не було, повідомляє «Євроньюс». Вулкан Кальбуко спав з 1972 року і його раптове пробудження викликало у місцевого населення паніку.

А наш притончик гонить самогончик…

А наш притончик гонить самогончик…

«Ліва» горілка знову у пошані у Росії. Хоча президент Путін і заморозив на певний час ціни на спиртне, щоб народу залишилась хоч якась втіха у скрутні часи, але кмітливі росіяни підрахували, що пляшка горілки у співвідношенні до зарплати пересічного громадянина Росії є і так у сім разів вищою, ніж у інших країнах світу (якщо не брати до уваги Україну, де цей показник ще вищий).

Всі статті рубрики