Із Сонцем до Америки долетиш

Із Сонцем до Америки долетиш

Швейцарський літак «Сонячний імпульс-2», що не використовує ні краплі пального, успішно подолав шостий етап свого навколосвітнього турне. Після 17-годинного перельоту позавчора о 23:28 за місцевим часом він успішно приземлився у місті Нанкін на сході Китаю.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Небезпечна кава

Небезпечна кава

Позавчора сербський державний телеканал RTS повідомив, що літак, яким того дня президент Сербії Томіслав Ніколич летів з офіційним візитом до Ватикану, зазнав аварії та змушений був повернутися до Белграда. Але вчора популярна сербська газета «Бліц» повідомила з посиланням на матеріали розслідування, що інцидент мав інший, комічно-трагічний, характер.

Польща прикриється щитом. Протиракетним

Польща прикриється щитом. Протиракетним

Поляки врахували прикрий український досвід відносин iз Росією і роблять конкретні висновки. Міноборони Польщі оголосило результати тендеру на військову техніку: гелікоптери для польської армії постачатиме європейська фірма «Аеробус», а протиракетні комплекси разом із комплектами «Петріот» — американська «Рейтеон».

Шлунком — на Захід, душею — на Схід

Шлунком — на Захід, душею — на Схід

У нас часто говорять, що влада Молдови значно рішучіше проводить євроінтеграцію, ніж українська. Можливо, це й так, але процес зближення з ЄС іде всупереч суспільним настроям. Результати свіжого опитування «Барометр суспільної думки» свідчать, що 85 відсотків громадян Молдови вважають себе бідними (під час попереднього опитування цей показник не перевищував 75-78 відсотків), а 75 відсотків переконані, що їхня країна рухається у неправильному напрямі.

Всі статті рубрики