«Нью-Йорк Таймс» на коні

«Нью-Йорк Таймс» на коні

У США вручено головні нагороди в галузі журналістики — Пулітцерівські премії. Цьогорічним тріумфатором виявилася провідна американська газета «Нью-Йорк Таймс», яку журі відзначило в трьох категоріях: журналістське розслідування (матеріал про впливи лобістів на прокуратури штатів), міжнародна журналістика і фотожурналістика (на тему вірусу Ебола).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До королеви на іменини

До королеви на іменини

Було багато побажань, салют із гармат, народні гуляння та очікування народження другого правнука. Так британська королева Єлизавета ІІ відсвяткувала вчора свій 89-й день народження. Кілька останніх місяців, відколи у січні помер 90-річний король Саудівської Аравії Абд Аллах, вона є найстарішим монархом світу. Британці особливо зичили своїй королеві, щоб цього дня вона вдруге стала прабабцею.

Європа общипає «Газпром» на мільярди

Європа общипає «Газпром» на мільярди

Обвинувачення проти «Газпрому» готує Єврокомісія, таку неофіційну інформацію поширили двоє провідних світових видань — британське «Файненшл Таймс» та американське «Уолл Стріт Джорнел». А агенція «Рейтер» підтверджує, що антимонопольний комітет Європейського Союзу вже сьогодні (22 квітня) висуне російському монополісту претензії в завищенні цін для покупців у Центральній і Східній Європі.

Ліворуч підеш.., праворуч підеш…

Ліворуч підеш.., праворуч підеш…

Президентські вибори у самопроголошеній Турецькій Республіці Північний Кіпр, які відбулися минулої неділі, не визначили переможця. Тож питання, хто керуватиме Північним Кіпром, визначить другий тур виборів 26 квітня, повідомляє «Євроньюс». У першому турі нинішній провідник північної частини острова, турок-націоналіст Дервіш Ероглу, змагався з лівим опозиціонером Мустафою Акинджі, якого вважають прибічником змін і прихильником возз‘єднання з Республікою Кіпр.

Всі статті рубрики