Жахи кольору «хакі»

Жахи кольору «хакі»

Учора вночі невідомі зловмисники біля будинку по вулиці Космічній у Харкові підірвали джип, що раніше використовувався у зоні АТО і належить одному з військовослужбовців міста. Від потужного вибуху дощенту згоріла автівка і повилітали вікна в сусідньому будинку. Ніхто з людей, на щастя, не постраждав.

Чорні справи гірників

Чорні справи гірників

У Міжнародному центрі культури і мистецтв учора, 21 квітня, відкрився III З’їзд шахтарів України, організаторами якого виступили Профспілка працівників вугільної промисловості України (ППВП) та Незалежна профспілка гірників України (НПГУ).

Тримай диверсанта!

Тримай диверсанта!

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вважає не дуже високою ймовірність прямого військового вторгнення Росії на травневі свята. Утім, на думку глави уряду, силовикам розслаблятися не варто, а навпаки, боротися з диверсійною діяльністю супротивника.

Дерегуляція тут безсила

Дерегуляція тут безсила

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

2014 рік великі та середні підприємства України закінчили зі збитками понад 400 млрд. грн., тоді як у 2013 році вони отримали прибуток до оподаткування майже 40 млрд. грн. Найбільших збитків — понад 150 млрд. грн. — зазнала промисловість, «серце економіки».

Навіки молодий

Навіки молодий

Більше півроку минуло з дня загибелі 19-річного студента-японіста КНУ Святослава Горбенка в боях за Донецький аеропорт, але довгий час у багатьох корпусах вишу стояло фото Славка, куди студенти-ровесники несли квіти та свічки. А вчора в Інституті філології біля 83-ї аудиторії урочисто відкрили меморіальну дошку героя.

Скандал у люстраційному «королівстві»

Скандал у люстраційному «королівстві»

Люстраційний скандал у Міністерстві юстиції отримав продовження: учора вранці слідчі МВС провели низку обшуків у робочих кабінетах та за місцем проживання директора Департаменту з питань люстрації Мін’юсту Тетяни Козаченко та її заступника Дмитра Димова, який курирує організацію проведення люстраційних перевірок чиновників.

Всі статті рубрики