«Барахло» на мільйон доларів

21.04.2015
«Барахло» на мільйон доларів

Ліндсей Лохан.

Ліндсей Лохан потрапила в чергову халепу. І цього разу навіть не зі своєї власної вини — прикрощів зірці завдала її власна матір. Як повідомляють американські таблоїди, Діна Лохан влаштувала інтернет-розпродаж речей своєї знаменитої дочки, навіть не поставивши її до відома!

Як повідомляє портал TMZ, мати Ліндсі продає геть усе з її будинку в Лос-Анджелесі: картини, одяг, меблі... Той факт, що всім цим користувалася відома кіноактриса, звісно, підвищує речі в ціні.

Щоправда, сама знаменитість вважає, що її пожитки на вигляд — чистісіньке «барахло». Але при цьому, за її словами, це «барахло» коштує мільйон доларів, та й узагалі дороге їй як пам’ять.

Має Ліндсей і пояснення поведінки своєї мами: мовляв, вона «геть впала у відчай через брак грошей» і «просто намагається вижити». Чому в такому разі 28-річна дочка не допоможе мамі грошима — це вже інше питання. Можливо, проблема в тому, що вони з Діною вже давно не знаходять спільної мови. Фактично, відтоді, як юна Ліндсей після фільмів «Шалена п’ятниця» та «Погані дівчиська» прокинулася знаменитою.

Сама Діна запевняє, що повідомлення про організований нею розпродаж — не більше ніж «качка», покликана посварити її з дочкою. А лос-анджелеські друзі Ліндсей тим часом активно намагаються розібратися в ситуації і зберегти її майно. Сама актриса останнім часом мешкає в Лондоні й переїздити звідти поки що не збирається. В одному з нещодавніх інтерв’ю зірка заявила, що ніколи не проміняє Лондон, де почувається щасливою, на Лос-Анджелес.