Майже «міс Всесвіт»

31.03.2015
Майже «міс Всесвіт»

Каріна Сокрут.

Хоч українки досі й не перемагали на «головних» світових конкурсах краси на кшталт «Міс світу» чи «Міс Всесвіт», зате в дрібніших за масштабом змаганнях вродливиць уже не раз посідали перші місця. Черговим таким здобутком стала перемога нашої співвітчизниці в Іспанії. Як повідомляє «Таблоїд», 22-річна Каріна Сокрут із Миколаєва виборола перемогу на конкурсі краси Queen of Beauty Universe-2015 («Королева краси Всесвіт-2015»), що проходив у місті Малага, яке є центром відомого курортного регіону Коста-дель-Соль.

У боротьбі за корону в південній Андалузії красуня з півдня України обійшла 20 конкуренток із різних країн. «Це сталося! Я таки стала Queen of Beauty Universe 2015 і довела, що в Україні живуть найкрасивіші дівчата!!! Моєму щастю немає меж! — написала переможниця на своїй сторінці у соцмережі «Вконтакті». — Досі не можу повірити, і коли отримую повідомлення з привітаннями, з’являються сльози... Спасибі всім, хто в мене вірив і підтримував!»

Як пише миколаївська преса, Каріна навчається в Національному університеті кораблебудування ім. адмірала Макарова і вже чотири роки працює манекенницею в одній із місцевих модельних агенцій, яка й допомогла їй потрапити на конкурс у Малагу.