Більше не «блатна»

24.03.2015
Більше не «блатна»

Сьюкі Уотерхаус.

Раніше заздрісні колеги підозрювали 23-річну Сьюкі Уотерхаус у тому, що «янголом» компанії «Вікторіяз секрет» вона стала тільки завдяки роману з кінозіркою. Мовляв, «звичайна сіра мишка», але поруч красень Бредлі Купер — і Сьюкі пропонують найвигідніші модельні контракти просто «по блату».

Але тепер заздрісниці можуть бути задоволені — «блату» в білявої британки більше немає. Після двох років стосунків вони з Бредлі розійшлися. Чим неабияк вразили спільних знайомих, адже іще недавно йшлося не про розрив, а про весілля. Влітку минулого року Купер оголосив, що сподівається одружитися з коханою 5 січня — саме в цей день вони обоє народилися, тільки з різницею в 17 років. Оскільки цього року весілля не відбулося, всі сподівалися, що пара побереться 5 січня 2016-го. Однак, схоже, надії були марними.

У Бредлі взагалі з офіційними шлюбами не складається. Дев’ять років тому він одружився з актрисою Дженніфер Еспозіто, але спільне життя тривало недовго — вже через чотири місяці подружжя подало на розлучення. Після цього у Купера були романи з колегами по акторському цеху Зої Салданою та Рене Зеллвегер, а коли вони зійшлися зі Сьюкі, зірка «Команди А» і її в кіно прилаштував. До слова, подейкують, саме це й призвело до їхнього розриву — Уотерхаус виявилася надто завантаженою роботою на подіумі й знімальному майданчику, через що стала приділяти бойфренду значно менше часу.