«Янгол» змінює професію

17.03.2015
«Янгол» змінює професію

Карлі Клосс.

Місяць тому одна з найбільш успішних топ-моделей світу, 22-річна американка Карлі Клосс, шокувала прихильників новиною, що залишає лави «янголів» компанії «Вікторіяз секрет». Карлі дебютувала у шоу «ВС», коли їй було 18, і більше чотирьох років була одним із головних «облич» (а точніше, тіл) популярного виробника жіночої білизни.

Своє рішення припинити співпрацю з брендом дівчина пояснила бажанням «зосередитися на інших, більш цікавих і важливих проектах». Хоча, здавалося б, значно важливіше — потрапити в команду «янголів» «ВС» марно мріють тисячі манекенниць.

І от днями з’ясувалося, який проект Карлі вважає цікавішим, ніж дефіле в розкішній білизні. Як повідомили представники кінокомпанії «Парамаунт пікчерз», Клосс дебютує в кіно — зіграє невелику роль у сиквелі комедії «Зразковий самець». Окрім неї, там «засвітяться» й інші супермоделі – Наомі Кемпбелл, Алессандра Амбросіо, Кара Дельвінь.

Прем’єра фільму, головні ролі в якому виконають Бен Стіллер, Оуен Уїлсон і Пенелопа Крус, відбудеться 12 лютого 2016 року. А анонс продовження «Зразкового самця», який вийшов на екрани 14 років тому, відбувся минулого тижня на Паризькому тижні моди. Стіллер та Уїлсон вийшли на подіум як моделі під час показу колекції «Валентіно» і розвеселили публіку, розігравши кілька комічних сценок.