Українське обличчя Німеччини

04.03.2015
Українське обличчя Німеччини

Ольга Гофман.

У тому, що українки — найкрасивіші у світі, днями вкотре переконалися й німці. Саме уродженка України Ольга Гофман виборола титул «Міс Німеччина-2015», отримавши корону в затятій боротьбі з 23 суперницями.

Як повідомляє «Німецька хвиля», Оля, яка разом із батьками переїхала до ФРН 2001 року, нині мешкає в у місті Мюнстер, має німецьке громадянство і працює в медичному закладі. Тепер їй доведеться на рік відмовитися від виконання своїх обов’язків у клініці, адже графік королеви краси дуже насичений. За словами дівчини, колеги не ображаються, а навпаки — дуже радіють за неї.

Окрім корони найкрасивішої дівчини Німеччини, переможниця конкурсу отримала автомобіль, намисто та сукні, а також подорожі на Кубу, острів Боркум у Північному морі та до Бразилії. Член журі Вольганг Босбах, який представляє правлячу у ФРН партію Християнсько-демократичний союз, назвав перемогу Гофман «прикладом вдалої інтеграції», який стане «прекрасним месиджем на користь відкритої Німеччини».

23-річна Ольга Гофман народилася в невеличкому українському селі — судячи з усього, десь на Донбасі (подробиць німецька преса не уточнює). Вдома її сім’я спілкується російською, хоча німецьку дівчина опанувала досконало. Родичі Гофманів і зараз перебувають у регіоні, охопленому бойовими діями, і Оля дуже за них переживає.

«Моє серце — з Німеччиною, але також і з моєю батьківщиною — Україною. Я бажаю Україні миру. І я хочу, щоб з’ясувалася правда: що криється за цією війною», — заявила красуня.