ХРОНІКА

26.02.2015

Футбол

Італійська Серія А. Перенесений матч 24-го туру. «Сампдорія» — «Дженоа» — 1:1.

* * *

Контрольні матчі. «Шахтар» — Азербайджан — 2:1 (Коста, Ісмаїлі), «Карпати» — «Сталь» (Дж) — 2:0 (Гітченко, Гуцуляк), «Олімпік» — «Богеміанс» (Чехія) — 0:1.

* * *

За кілька днів до поновлення чемпіонату України керівництво запорізького «Металурга» оголосило про призначення на посаду головного тренера Анатолія Чанцева.

Теніс

Турнір АТР у Дубаї (ОАЕ, призовий фонд — 2 млн. доларів). Перший раунд. Стаховський (Україна) — Росоло (Чехія) — 4:6, 6:1, 6:4.

Турнір WTA у Досі (Катар, призовий фонд — 730 тис. доларів). Перший раунд. Світоліна (Україна) — Гаврилова (Росія) — 6:4, 5:7, 6:4.

Турнір WTA у Акапулько (Мексика, призовий фонд — 250 тис. доларів). Перший раунд. Цуренко (Україна) — Санчес (Мексика) — 6:2, 6:0.

Хокей на траві

Незмінний чемпіон жіночої національної першості — «Сумчанка» — стала бронзовим призером клубного чемпіонату Європи з індорхокею. До «плей-оф», в півфіналі якого підопічні Світлани Макаєвої по пенальті поступилися іспанській «Кампо де Вілла», а в матчі за 3-тє місце також у «лотереї» здолали чеську «Славію», наші дівчата вийшли з другого місця в групі, де здобули дві перемоги — над англійским «Рідінгом» і голландським «Хертогенбосом» — та поступилися майбутньому переможцеві турніру, німецькому «Уленхорстеру». .

Лижні гонки

На чемпіонаті світу, що триває у шведській Фалуні, в гонці на 10 км класичним стилем кращою з українок стала Катерина Григоренко, яка фінішувала 38-ю. Марина Анцибор показала 40-й час, Катерина Сердюк — 57-й. Ветеран нашої збірної Валентина Шевченко участі в цій гонці, переможцем якої стала шведка Шарлотта Калла, не брала.