Наречена-шахрайка

24.02.2015

Випадки, коли наречена втікає просто з-під вінця, трапляються досить часто. Але молода з індійського міста Распур вирішила підійти до справи з вигадкою: нареченого на весіллі покинула, та заміж усе ж вийшла — за... одного з гостей.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, до такого кроку дівчину спонукала досить сумна подія — у хлопця, який спершу мав стати її чоловіком, перед самою церемонією стався епілептичний напад. Проте не поспішаймо звинувачувати втікачку в черствості. Як пояснила вона сама, відмовитися від шлюбу з епілептиком її змусила зовсім не хвороба, а одна з найбільших помилок, яку може зробити чоловік у стосунках із жінкою — брехня. Саме так дівчина розцінила той факт, що потенційний батько її дітей навіть не попередив, що має таку серйозну проблему.

Але образа образою, а гроші на весілля вже витрачено, та й заміж же хочеться. Тож, недовго думаючи, наречена просто обрала найсимпатичнішого з неодружених гостей і запропонувала йому замінити «брехуна». Цікаво, що чоловіка й умовляти не довелося — він радо погодився. А оскільки ще й виявився родичем свого невдахи-попередника, то родина першого молодого мала б бути такою заміною задоволена. Адже шлюби в Індії зазвичай укладають батьки й родичі наречених, тож передусім це — ділова угода, а не поклик люблячих сердець.

Утім, батьки покинутого хлопця все ж образилися й заявили на «зрадницю» в поліцію, назвавши її шахрайкою.