Відмова від статусу як сигнал тривоги

Відмова від статусу як сигнал тривоги

Із безпрецедентним проханням внести знаменитий заповідник «Херсонес Таврійський» до «чорного списку» ЮНЕСКО звернулося до керівництва організації Міністерство культури України, чиїми багаторічними зусиллями рівно два роки тому «Херсонес Таврійський» і потрапив до Списку культурних пам’яток світового значення.

Колекційна пам’ять

Колекційна пам’ять

Річниці минулорічних лютневих подій на Майдані буде присвячено багато імпрез та мистецьких акцій. А Нацбанк присвятив цій сумній даті випуск пам’ятних монет Герої Небесної сотні. Серія «Герої Майдану» складається з трьох монет: «Євромайдан», «Небесна сотня» і «Революція гідності». Монети кольорові, виготовлені з нейзильберу.

Небезпечні знахідки

Небезпечні знахідки

Департамент контррозвідки Служби безпеки України спільно з управлінням в Одеській області вилучив безпрецедентно великий арсенал зброї. Операція відбулася в рамках реалізації спеціальних заходів iз протидії діяльності російських спецслужб, що спрямована на ескалацію напруги на півдні нашої країни.

Незламні

Незламні

Відомий український режисер Олег Сенцов, якого утримують у російському СІЗО Лєфортово за надуманими обвинуваченнями у підготовці терактів у Криму, має намір оголосити голодування, якщо щось станеться з Надією Савченко. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила сестра Сенцова Наталія Каплан.

Умили руки

Умили руки

Печерський суд у Києві, який вів справу екс-«беркутівців» Сергія Зінченка і Павла Аброськіна за підозрою у вбивстві 39 євромайданівців, вирішив передати її на подальше розслідування Апеляційному суду, повідомив головуючий суддя Печерського суду Володимир Карабань.

Мораль і Дебальцеве

Мораль і Дебальцеве

Терористи та російські окупанти вперто не бажають дотримуватися режиму припинення вогню. За даними речника АТО Андрія Лисенка, з початку набуття чинності Мінських угод (15 лютого) і до вчорашнього ранку ворог обстріляв позиції українських військових 164 рази. Тим самим бойовики намагаються спровокувати наших вояків на відкриття вогню у відповідь, щоб покласти саме на українську сторону відповідальність за зрив перемир’я.

Всі статті рубрики