Вперед, до нових глибин!

Вперед, до нових глибин!

Минулими вихідними знову різко обвалилася наша національна валюта. У суботу лише за одну ніч вона «схудла» в обмінниках та на «чорному ринку» від 50 копійок до 1 гривні. Так, в останні дні в обмінних пунктах долар продавали у середньому від 24 гривень. У міняйл — близько 25. Європейську валюту в обмінниках продавали по 28 гривень, «на руках» — близько 30 гривень.

На чий млин тече вода?

На чий млин тече вода?

Івано-франківського журналіста Руслана Коцабу, який останнім часом активно займався агітацією проти четвертої хвилі мобілізації, цими вихідними затримала СБУ, звинувативши у державній зраді і шпигунстві на користь Росії.

«Проти нас підеш — коня втратиш»

«Проти нас підеш — коня втратиш»

Микола Єременко став відомий років три тому, коли разом з друзями оголосив війну гральному бізнесу, який досі перебуває поза законом. Стомившись «інформувати» правоохоронні органи про нелегальні казино та гральні автомати (бо, як з’ясувалося, всі вони були у міліції під «дахом»), хлопці перейшли до акцій прямої дії і почали трощити «одноруких бандитів», викладаючи відео в мережу, а по приїзді міліції складаючи скаргу на незаконну діяльність закладу.

ДІЯ і протиДІЯ

ДІЯ і протиДІЯ

За сумною статистикою, із наближенням вихідних зростає ризик нових вибухів в «облюбованих» терористами Харкові та Одесі. На жаль, ці вихідні стали лише черговим підтвердженням. Учора нічний теракт стався у центрі Харкова по вулиці Отакара Яроша, 18.

Сам пішов

Сам пішов

Про заяву щодо відставки Генерального прокурора Віталія Яреми першою повідомила депутат від «Батьківщини» Альона Шкрум. Новину вона виклала на своєму «Фейсбуці», підкресливши: «Незважаючи на те, що вчинок запізнілий, це вчинок сильної людини». Ближче до обіду цей момент прокоментував і депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв.

Катюзі — по заслузі

Катюзі — по заслузі

Учора районний Дзержинський суд Харкова поставив крапку у справі медсестри з Чугуєва, яка у квітні минулого року жорстоко побила на східцях метро тяжко пораненого майданівця Володимира Силевича. «Суд вирішив, що докази обвинувачення повністю доводять провину громадянки Воржеїнової, — повідомила прес-секретар Харківської обласної прокуратури Вікторія Дубовик, — та присудив покарання у вигляді півтора року обмеження волі».

Бардак і варвари

Бардак і варвари

Російські війська зроблять максимум можливого, щоб захопити Дебальцеве до зустрічі глав держав у так званому нормандському форматі (Україна, Німеччина, Франція і РФ), яка призначена на середу, 11 лютого, у Мінську. Тим самим Кремль намагатиметься на початку перемовин поставити своїх опонентів — Україну та її європейських партнерів, перед новим станом справ.

Всі статті рубрики