Новий гравець

03.02.2015
Новий гравець

Вагітна Шакіра і Жерард Піке зі старшим сином Міланом.

У майбутній футбольній команді сімейства Мебарак-Піке — поповнення. Увечері минулого четверга, 29 січня, колумбійська співачка Шакіра народила своєму коханому, захиснику іспанського клубу «Барселона» Жерардові Піке другого сина. Як повідомляє іспанська преса, поп-діві зробили кесарів розтин. При цьому, щоб уникнути сторонніх очей, в найкращій клініці Барселони для породіллі орендували цілий поверх.

До слова, вчора й Шакіра, і її коханий відсвяткували ще й свої дні народження: колумбійці виповнилося 38, а каталонцю — 28.

Дідусь новонародженого малюка, батько Жерарда Амадор Бернабо, повідомив журналістам, що малюка назвали Сашею. І для тих, хто не в курсі, пояснив: «Саша — це в російській мові скорочене від грецького імені Александр, що означає «захисник», «воїн».

За словами дідуся, немовля дуже схоже на тата, тоді як первісток пари, нині дворічний Мілан, після народження був копією Шакіри.

Раніше співачка казала, що хоче мати велику сім’ю — аби вистачило, щоб створити цілу футбольну команду. Початок покладено непоганий — разом із татусем-Піке «гравців» уже троє. А якщо додати й маму, що, за її словами, «непогано стоїть на воротах», то до повного складу залишається ще якихось семеро дітей.

Нагадаємо, чутки про вагітність Шакіри з’явилися після її виступу на фіналі чемпіонату світу з футболу в Бразилії у червні 2014 року. Тоді співачка, яка зазвичай на концертах оголює свій завжди плаский живіт, «підозріло» обрала костюм із закритою зоною талії.