Одна-єдина

Одна-єдина

За 96 років День злуки УНР і ЗУНР ще жодного разу не був таким вистражданим, як нині. Вперше за 16 років офіційного святкування у День Соборності наша держава перебуває у стані війни, тож більшість заходів були не так пафосними, як символічними.

Сквер, де мер

Сквер, де мер

У Кременчуці у сквері, названому на честь убитого влітку міського голови Олега Бабаєва, з’явився пам’ятник. Скульптуру виготовлено на спонсорські кошти друзів загиблого. Автор композиції — харківський скульптор Ельданіз Гурбанов. Прибувши до Кременчука з першим робочим візитом, квіти до підніжжя скульптури поклав і новопризначений голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко.

Синдром Суходубова

Синдром Суходубова

Харківський апеляційний суд днями відмовився розглядати апеляційну скаргу Мін’юсту, який вимагав «долюструвати» одного з найавторитетніших у недалекому минулому прокурорів міста Володимира Суходубова. Той на засідання зі своїм адвокатом не з’явився і просив відкласти розгляд його справи на більш віддалений термін.

Згадаймо по іменах

Згадаймо по іменах

«Завжди ненавиділа пафос, та якось прикро від того, що майже ніхто (крім «України молодої» та кількох френдів у стрічці) не згадав, що сьогодні — роковини по перших трьох із Небесної сотні. Давайте хоча б згадаємо обличчя та імена — Юрія Вербицького, Сергія Нігояна, Михайла Жизневського», — написала на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» наша колега Наталя Лебідь.

Зупинка пiд назвою «Смерть»

Зупинка пiд назвою «Смерть»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Світ іще не встиг оговтатися від трагедії під Волновахою, коли від розриву снаряда загинуло 13 пасажирів маршрутки «Златоустівка — Донецьк», як надійшла інформація про подібний жахливий випадок. Учора близько 9-ї ранку, коли десятки жителів скупчилися на трамвайній зупинці «Завод Боссе» в Ленінському районі, невідомі під’їхали на мікроавтобусі й iз міномета відкрили вогонь по людях.

«Кіборгіада» триває

«Кіборгіада» триває

«Епопея героїчної оборони Донецького аеропорту тривала 242 дні (26 травня 2014 — 22 січня 2015 року). Це більше, ніж оборона Сталінграда і Москви у роки Другої світової»; «Останні захисники, які вижили, пішли з будівлі нового терміналу лише у четвер уранці»; «Українські кіборги змушені були відступити з аеропорту, який втрачено», — такі оцінки експертів, блогерів та навіть керівництва полку «Азов» (бійці якого в обороні аеропорту участі не брали) учора заполонили мережу iнтернет.

Всі статті рубрики