І про вай-фай — частіше забувай?

І про вай-фай — частіше забувай?

«Лише 20-30 % маленьких українців — відносно здорові. Решта вже в ніжному віці скаржаться на хронічні недуги. Я довго вірив, що для держави це має значення. Виявилося — ні. Але якщо дитина в дитсадку чи школі хоча б один раз на день вип’є склянку доброї якісної води, то за два місяці показник її здоров’я покращиться удвічі», — вважає професор Михайло Курик, директор Українського інституту екології людини.

Випробування холодом

Випробування холодом

Узимку шкіра значно чутливіше реагує на температурні фактори і зміну погоди, ніж у теплу пору року. У багатьох з’являються почервоніння, висипи на обличчі, руках і губах. Часто саме так проявляє себе алергія на холод. Як зарадити проблемі?

А до ковбаски — спокійно, будь ласка

А до ковбаски — спокійно, будь ласка

Отже, різдвяний піст позаду. Відтак тим, хто тривалий час обмежував себе в їжі, зокрема уникав тваринних білків і жирів, необхідно адаптуватися до нового режиму харчування. Лікарі застерігають: процес адаптації має відбуватися поступово, зважено, інакше всі зусилля впродовж посту виявляться марними. Фахівці радять повертатися до звичного режиму харчування поволі — процес може тривати кілька тижнів.

Всі статті рубрики