Ботоксний Цар Ірод

Ботоксний Цар Ірод

«Мамо, мамо, дивись, то ж поганий президент Росії Путін!» — такими вигуками маленькі львів’яни реагували на велику різдвяну шопку, яка розкинулася у центрі міста. Організатори різдвяного дійства вирішили осучаснити і традиційний український вертеп, щоб показати малечі, хто справжній ворог України.

Пройшов Майдан, спідкнувся на Говерлі

Пройшов Майдан, спідкнувся на Говерлі

Учора у селі Світлогірське, що в Криничанському районі на Дніпропетровщині, сотні людей прийшли провести в останню путь 59-річного учителя фізвиховання Анатолія Максакова, який раптово помер при сходженні на Говерлу.

Моя міліція мене не береже?

Моя міліція мене не береже?

Після чергового теракту, що стався п’ятого січня біля приміщення Координаційного центру допомоги АТО та Координаційної ради Майдану в Одесі на вулиці Гімназійній, волонтери почали сумніватися у надійності роботи місцевих правоохоронців і здатності їх убезпечити волонтерів від подібних інцидентів. І, як з’ясувалося, підстави для занепокоєння у них є.

Кривавий Святвечір

Кривавий Святвечір

Страшним виявився Святвечір напередодні Різдва для рідних бійців Нацгвардії, що поверталися з відпусток на передову. Під Артемівськом у колону автобусів, що перевозили вояків, раптово врізався КрАЗ. Удар був такої сили, що від передньої частини автобуса майже нічого не залишилося. Вiсiм бійців загинули на місці, ще четверо померли у «швидкій» по дорозі до лікарні. Ще 21 боєць отримав поранення, з них 14 чоловіків у важкому стані було доправлено до Харкова.

Різдвяні залпи

Різдвяні залпи

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ у черговому звіті відзначає погіршення ситуації на Донбасі. Згідно з даними ОБСЄ, у зоні АТО фіксується зростання випадків порушення режиму припинення вогню з обох боків — як iз боку сепаратистів, так і з боку українських військ, які стали відповідати ворогу вогнем на вогонь. і

Війна чужою не буває

Війна чужою не буває

Днями четверо артилеристів 28-ї механізованої бригади, які поверталися пiсля ротації з відпустки в зону АТО, були шоковані хамською поведінкою провідниці потяга №318 «Одеса — Запоріжжя». У Миколаєві, де хлопці з квитками на руках намагалися сісти на потяг, провідниця демонстративно викинула їхні речі з вагона, заявивши при цьому, що «це не її війна» і нікого вона везти не буде. «Потяг прибув із великим запізненням, до відправки залишалося лише двi хвилини. Коли провідниця викинула наші речі з вагона та закрила двері просто перед нашими обличчями, від шоку ми просто не знайшлися, що їй відповісти», — розповідав журналістам боєць Андрій Рудзінський.і

Всі статті рубрики