Пригоди Рядового

02.12.2014
Пригоди  Рядового

Пінгвіни бувають і науковцями, і бійцями... (з сайта kinoafisha.ua.)

Кумедні пінгвіни з уже відомого мультика «Мадагаскар», три сезони якого глядачі почергово дивилися із 2005 року, як головні герої відтепер перекочували у перший повнометражний фільм «Пінгвіни Мадагаскару», який виходить у прокат в Україні цього тижня. Уже на початку перегляду глядачі зможуть упевнитися, що супершпигуни не народжуються, а... вилуплюються із яйця. Трійця нерозлучних друзяків-пінгвінів Шпікер, Ковальські та Ріко стали свідками появи на світ ще одного свого побратима — Рядового, і на запитання «Ви — моя сім’я?» відповіли схвально.

Славна четвірка чорно-білих кумедних героїв майже випадково потрапила у секретну лабораторію ображеного на весь світ, а особливо на пінгвінів, восьминога Октавіуса Браєма. Виявляється, спочатку, колись у зоопарку, його любили діти і дорослі. Але з’явилися кумедні пінгвіни — і увагу переключили на них. Тому Октавіус, якого частіше називають просто Дейв, зненавидів пінгвінів і вирішив жорстоко помститися: винайти речовину, яка б перетворювала їх на потвор.

Супротив восьминогу чинитимуть не лише Шпікер, Ковальські, Ріко і Рядовий. Проти зла виступає суперсекретна організація тварин «Північний вітер». Її керівник — агент Класіфільд, вовк. А ще Єва — полярна сова, Короткий вибуховець — тюлень, спеціаліст із руйнувань Капрал — білий ведмідь із Норвегії. І лише об’єднавшись, звірі усіх забарвлень і розмірів зрозуміють, що вони — сила!

Буде момент, коли на Рядового потраплять краплі нищівної рідини Октавіуса... Але добро і цього разу переможе!

В оригіналі одного з харизматичних персонажів «Пінгвінів Мадагаскару» озвучив Бенедикт Камербетч (зірка «Шерлока», голос вовка), іншого — Джон Малкович (найвідоміша роль — віконта де Вальмона у «Небезпечних зв’язках»; голос восьминога). Для дублювання в Україні відомих зірок не залучали, всі герої говорять голосами професійних акторів дубляжу.

Черговий фільм від компанії DreamWorks — це якісна графіка, іронія, гумор і багато пригод мультгероїв. А мораль його така: не важливо, як ти виглядаєш, «крутий» ти чи красивий, головне — мати добру душу і вірних друзів.