Не боги рейтинги очолюють

20.11.2014

Уже більше трьох років ім’я, а ще більше — зовнішність австралійського актора Кріса Хемсворта змушує пришвидшено битися мільйони дівочих сердець у всьому світі. А все завдяки кіносазі «Тор», де м’язистий блондин із блакитними очима справді виглядає як скандинавський бог. Тож цілком природно, що, укладаючи рейтинг найсексуальніших чоловіків за 2014 рік, авторитетний журнал «Піпл» поставив на перше місце саме 31-річного Хемсворта.

При цьому сам герой, почувши про здобуття престижного «титулу», розреготався. Кріс — вірний сім’янин, для якого існує тільки одна жінка — кохана дружина, актриса і модель Ельза Патакі. Навесні 38-річна Ельза народила близнюків, і тепер дбайливий тато допомагає доглядати за малюками та їхньою старшою сестричкою, дворічною Індією.

«Це круто, що мене назвали найсексуальнішим у світі. Цей рейтинг — мій квиток на хвалькуватість. Тепер я можу завжди сказати дружині: пам’ятай, що про мене думають люди. Віднині я більше не зобов’язаний мити посуд і міняти підгузки. Я вище цього!» — пожартував актор в інтерв’ю «Піпл», зауваживши, що навряд чи цей «квиток» діятиме більше двох тижнів.

Також Кріс розповів, що «бути сексуальним» його навчив колега і друг Метт Деймон: «Від нього я дізнався про ази цієї нелегкої науки».