Листопадове читання для майже дорослих

Листопадове читання для майже дорослих

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Листопадова добірка «України молодої» — для вибагливого читача. Для того, якого не «купити» яскравими картинками та який загалом неохоче читає. Для того, який уже не вважає себе дитиною, але й не може називатися дорослим. Для читачів-підлітків ми підібрали найрізноманітніші книжки — від зворушливої любовної чи пригодницької історії до геть непростих повістей про життя і смерть.

Їхали ведмеді

Їхали ведмеді

Із переінакшеними казками для дітей, як казав сатирик, треба бути обережним. Хоча,насправді, вже пізно. Адаптована до рівня радянської дитини світова класика вже увійшла у плоть і кров не одного дошкільного покоління. І тому, коли сьогодні стикаєшся з оригіналами цих творів, то руки, як-то кажуть, опускаються.

Велика насолода

Велика насолода

Чарівник живого слова Анатолій Паламаренко переніс святкування 75-річчя з 12 липня на листопад. Цими вихiдними він зібрав сотні друзів і любителів українського гумору в Національній філармонії України на вечорі, присвяченому 125-річчю від дня народження Остапа Вишні. Головний сміхотворець невипадково поєднав власний ювілейний вечір із днем народження Вишні.

Міг і мертвого розсмішити

Міг і мертвого розсмішити

Найпопулярніший письменник-гуморист Остап Вишня став в українській літературі фігурою, яка сміялась, певно, лише на папері. Його життя сповнене трагізму, відчаю і всіх «радощів» письменницького життя часів Сталіна. 13 листопада виповнюється 125 років із дня народження Остапа Вишні (Павла Губенка) (1889—1956).

Всі статті рубрики