Хочеш гарне тіло — боксуй!

12.11.2014
Хочеш гарне тіло — боксуй!

Хелена Крістенсен на обкладинці «Чоловічого здоров’я».

Теза про те, що успішною топ-моделлю можна бути лише до певного віку, давно і безнадійно застаріла. І дефілювати по подіуму, й тим паче зніматися у модельних фотосесіях можна як у 20, так і в 40, 50 і так далі — аби бажання. Це щоразу доводять своїм прикладом Наомі Кемпбелл, Елль Макферсон та інші красуні, розквіт модельної кар’єри яких припав на початок 1990-х. Серед них — і нев’януча данська манекенниця Хелена Крістенсен. Свого часу вона стала по інший бік камери, вподобавши роль фотографа, але й від модельної роботи не відмовляється. Саме Хелена, якій 25 грудня виповниться 46 років, стала першою жінкою в історії чоловічого журналу Men’s Health («Чоловіче здоров’я»), котрій випала честь з’явитися на обкладинці цього видання.

Підтримувати себе у формі жіночці, яка очолила укладений часописом рейтинг «21 жінка, яка необхідна вам у житті просто зараз», допомагають регулярні заняття спортом. У супровідному інтерв’ю Крістенсен розповіла, що надає перевагу боксу — інші види фізичної активності видаються їй або занадто нудними, або занадто втомливими.

«Я вже більше десяти років займаюся в старому спортзалі. Тут брудно й смердить потом, і саме тут працюють справжні бійці, а не просто «руками помахати», — зазначила модель. За словами Хелени, їй просто не вистачає терпіння на заняття, скажімо, йогою, занудні запливи в басейні або півторагодинні пробіжки. «Мені подобається вибухова енергія. І саме бокс — те, що треба!» — констатує спортсменка.