Нездійснена «мрія»

Нездійснена «мрія»

Грузію затягує у вир політичної кризи. Каталізатором подій, що призвели до розвалу парламентської коаліції, стала відставка міністра оборони Іраклія Аласанії — найбільш популярного й рейтингового урядовця в нинішньому грузинському кабміні. Звільненню міністра передувало тривале протистояння між міноборони та прокуратурою, яка звинувачувала певних чиновників відомства в розкраданні коштів.

Самодержець всія... світу?

Самодержець всія... світу?

Дії президента Росії Володимира Путіна, який після агресії щодо України здобув у світової преси титул новітнього Гітлера і став вигнанцем у солідному міжнародному товаристві, не пройшли повз увагу й для американського журналу «Форбс». Днями часопис оприлюднив свій щорічний рейтинг найвпливовіших людей світу, і його, як і торік, очолив саме Путін.

Плакати немає підстав

Плакати немає підстав

У Франції позавчора оголосили ім’я цьогорічного лауреата найпрестижнішої літературної премії країни — Гонкурівської. Як повідомляє сайт Міжнародного французького радіо, у 2014-му нагорода дісталася письменниці Ліді Сальвейр. Її відзначено за роман про громадянську війну в Іспанії 1936 року «Не плакати» (Pas pleurer), який вийшов друком у видавництві Seuil.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики