ХРОНІКА

05.11.2014

Футбол

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга. Заключний матч 11-го туру. «Говерла» — «Волинь» — 0:0 (Ужгород, стадіон «Авангард», 2000 глядачів).

У заключному матчі 11-го туру, як і у ще трьох інших поєдинках, було зафіксовано «суху» нічию. «Я не жартую, проти нас хтось навмисно чаклує», — припустив наставник «Говерли» В’ячеслав Грозний, команда якого досі не виграла в чемпіонаті жодного матчу. А от очільник «Волині» Віталій Кварцяний сказав, що було б несправедливо, якби хтось із учасників закарпатсько-волинського протистояння зазнав поразки. Відтак ужгородський клуб не зміг залишити передостанню сходинку турнірної таблиці, а лучани зберегли за собою десяту позицію.

* * *

Перша ліга. Заключний матч 15-го туру. «Сталь» (Д) — «Олександрія» — 1:1 (Куліш, 82 — Запорожан, 86 (пен.)).

Лідер турніру з Кіровоградщини не дозволив «сталеварам» із Дніпродзержинська наблизитися до себе в проміжному протоколі.

* * *

Англійська прем’єр-ліга. Останній матч 10-го туру. «Крістал Пелас» — «Сандерленд» — 1:3.

* * *

Іспанська прімера. Останній матч 10-го туру. «Райо Вальєкано» — «Ейбар» — 2:3.

Італійська серія А. Останні матчі 10-го туру. «Чезена» — «Верона» — 1:1, «Лаціо» — «Кальярі» — 4:2.

* * *

З огляду на неймовірно спекотне літо в Катарі, Міжнародна федерація футболу всерйоз розглядає можливість проведення чемпіонату світу-2022 в цій країні взимку. Наразі ФІФА обмірковує два варіанти календаря — січень-лютий або листопад-грудень 2022 року.

Теніс

«Челленджер» у Муйрон-ле-Каптіфі (Франція, призовий фонд — 64 тис. євро). Перше коло. Ільхан (Туреччина) — Молчанов (Україна) — 6:3, 6:3.

«Челленджер» у Братиславі (Словаччина, призовий фонд — 85 тис. євро). Перше коло. Марченко (Україна) — Вегер (Хорватія) — 7:6, 6:3.

Турнір WTA у Ліможі (Франція, призовий фонд — 125 тис. доларів). Перше коло. Цуренко (Україна) — Касаткіна (Росія) — 6:7, 6:4, 6:0.