Лінда знову в моді

30.10.2014
Лінда знову в моді

Лінда Євангеліста в розквіті кар’єри.

Супермодель початку 1990-х Лінда Євангеліста повертається в модельний бізнес. Але не як манекенниця (із когорти тих легендарних топ-моделей досі працює лише Наомі Кемпбелл), а як «тренер». 49-річна канадка погодилася стати суддею і наставницею в австралійському варіанті реаліті-шоу Next Top Model («Наступна топ-модель»). Мета проекту — «виховати» нових зірок подіуму. І Лінда, яка має величезний досвід, безумовно, з цим упорається.

Хоча сама вона, на відміну від колишніх колег — Наомі, Сінді Кроуфорд, Клаудії Шиффер, Хелени Крістенсен, — дещо втратила форму. Довгонога красуня з лебединою шиєю й «котячими» очима виявилася схильною до повноти, тож папараці полюбляють «підловити» її на пляжі й познущатися з тепер уже далеко не модельних форм. Що, втім, не заважає Євангелісті брати участь у рекламних кампаніях і зніматися для глянцевих журналів.

В інтерв’ю австралійським журналістам модель зізналася, що трохи нервується перед початком роботи в шоу, адже досі в таких проектах участі не брали. «Мені здається, це так складно — оцінювати інших. Але, переконана, це буде надзвичайно цікава робота», — зауважила зірка. Окрім неї, до складу журі увійдуть бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, французький кутюр’є Жан Поль Готьє та британська селебріті Келлі Озборн.