ХРОНІКА

29.10.2014

Футбол

Англійська прем’єр-ліга. Заключний матч 9-го туру. «КПР» — «Астон Вілла» — 2:0.

Теніс

Турнір АТР серії «Мастерз» (Париж, Франція, призовий фонд — 2,8 млн. євро). Перше коло. Домінік (Австрія) — Долгополов (Україна) — 6:2, 4:6, 6:0.

«Челленджер» у  Еканталі (Німеччина, призовий фонд — 35 тис. доларів). Чоловіки. Перше коло. Бубка (Україна) — Молчанов (Україна, 7) — 6:3, 6:2.

Футзал

Товариський матч. Словаччина — Україна — 1:2 (Білоцерківець, Шамлі).

Вільна боротьба

Завдяки перемозі на чемпіонаті світу та виграшу «бронзи» на європейському форумі українська борчиня Юлія Ткач (у дівоцтві — Остапчук) завершила сезон на чолі рейтинг-листа Міжнародної федерації боротьби у ваговій категорії до 63 кг.

Баскетбол

Через фінансові проблеми, з якими зіштовхнулися постійні учасники чемпіонату країни серед жіночих команд у вищій лізі, у нинішньому сезоні ФБУ не в змозі провести турнір у попередньому форматі. Із клубів, що змагалися в минулій першості, на старт нового чемпіонату, основу якого складатимуть клуби з нижчої ліги, вийде лише київське «Динамо-НПУ». Загалом же в ЧУ змагатимуться 14 команд, які будуть розбиті на три підгрупи.

Група А: «Франківськ», «Політехніка-Львів», «Сузір’я-ОСДЮСШОР» (Рівне), «Універ» (Тернопіль), ЛДУФК-СКІФ (Львів)

Група Б: «Вінницькі блискавки», ДВУФК (Дніпропетровськ), «Кондиціонер» (Харків), «Динамо-НПУ» (Київ)

Група В: «ХДУ-Таврійська Зірка» (Херсон), «Чайка-ДЮСШ-БДПУ» (Бердянськ), СДЮСШОР №4 (Миколаїв), ОНМУ-ВІМАР (Одеса), «Інтерхім-СДЮСШОР» (Одеса).

* * *

Суперліга. Чоловіки. «Дніпро-Азот» — «Черкаські мавпи» — 81:97.