Путін’югенд, або Уроки сепаратизму

Путін’югенд, або Уроки сепаратизму

СБУ, прокуратура та облуправління освіти не на жарт зацікавилися одеськими школами. Найближчим часом там пройдуть масштабні перевірки. Активізуватись державні органи змусила недавня історія, що трапилася у міській школі № 40 і сколихнула громадську думку.

«Коли закінчиться війна, ти прийдеш до мене в гості?»

«Коли закінчиться війна, ти прийдеш до мене в гості?»

Усміхнена білява дівчинка в рожевій курточці, рожевій шапочці і з рожевими сердечками на джинсах вибігає мені назустріч. За нею виходить вродлива мамуся з трьома пакетами в руках. Її наздоганяє одна з волонтерок: «Це у вас п’ятирічна дівчинка? Ось ми для вашого котика знайшли теплі комбінезон, колготочки, рукавички, шапочку з шаликом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повзучий буфер

Повзучий буфер

Позавчора з 18.00 українська сторона вкотре оголосила «режим тиші» без артилерійських залпів. Утім бойовики так і не припинили вогонь: одразу після оголошення «режиму тиші» терористи обстріляли позиції українських військових десять разів. Найчастіше залпи лунали на Луганщині — дев’ять обстрілів, тоді як на Донеччині було зафіксовано лише один.

«Новоросія» на порозі гуманітарної катастрофи

«Новоросія» на порозі гуманітарної катастрофи

Певно, багато хто здригнеться при згадці, як страждали від холоду Алчевськ і Долинськ, коли взимку 2005-2006 року при температурі -40 у будинках пропав газ, а потім через масове використання бойлерів полетіла й енергосистема. Та на додачу ще й лопнули труби водопроводу і каналізації.

«Гермес», бог шахрайської еміграції

«Гермес», бог шахрайської еміграції

У Тернополі розкрито грандіозну аферу, пов’язану з еміграцією українців до Сполучених Штатів Америки. Солідна, на перший погляд, фірма «Гермес» з десятирічним досвідом роботи, офісом у центрі міста та філіями в інших областях, яка широко рекламувала свою діяльність у сприянні виїзду в США, виявилася нічим іншим, як штабом кримінальної структури.

Всі статті рубрики