Було б бажання...

Було б бажання...

Рішення про подальші санкції Євросоюзу проти Росії залежить від результатів двотижневого моніторингу Європейської служби зовнішньополітичної діяльності (ЄСЗД). Як повідомила Майя Косьянчич, речниця глави дипломатії ЄС Кетрін Ештон, це відомство до кінця поточного місяця спостерігатиме за виконанням Кремлем умов мирного плану з урегулювання ситуації на сході України і зробить свої висновки.

Втекли на той світ

Втекли на той світ

Міжнародна організація з міграції повідомляє про, ймовірно, «найбільшу морську катастрофу» за багато років, у якій загинуло (за різними даними) від 300 до 500 осіб. За інформацією «Німецької хвилі», трагедія сталася неподалік острова Мальта минулого тижня, але офіційну заяву з цього приводу МОМ оприлюднила в понеділок увечері.

А свято де? А свято — є...

А свято де? А свято — є...

Учорашній день мав би стати для України святковим. Після стількох випробувань, через які пройшла наша держава після відмови уряду Миколи Азарова і Президента Віктора Януковича від підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, цей історичний документ нарешті остаточно набуває чинності.

«Чайка» з характером

«Чайка» з характером

Руйнівний ураган «Оділь», що пронісся над Мексикою, залишив без даху над головою близько 30 тисяч людей у штаті Нижня Каліфорнія. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, 26 тисяч постраждалих — іноземні туристи, що мешкали в готелях та орендованих (або й придбаних для відпочинку на морі) будинках, решта 4 тисячі — місцеві жителі.

Всі статті рубрики