І де тепер житимуть привиди?

І де тепер житимуть привиди?

У селищі Коропець Монастириського району Тернопільщини зазнав серйозної руйнації старовинний палац графа Бадені — там впали частина куполу та перекриття між першим і другим поверхами в центральній частині будівлі та її правому крилі.

Ноу-хау для Донбасу

Ноу-хау для Донбасу

Війна все-таки колись закінчиться, і настане час відбудовувати і відновлювати втрачене. І для реанімування потерпілого регіону потрібні будуть зусилля не лише робітників, а й науковців, переконані в Національній академії наук.

Магічне коло

Магічне коло

Казка відкриває свої двері всім бажаючим. Після літніх канікул Національний цирк України відкрив сезон iз новою програмою — «Магічне коло». Родзинкою програми є літаючі акробати, хоча й інших, не менш вражаючих номерів вистачає: дресировані крокодили, коні, змії, собаки, маги-ілюзіоністи та веселі клоуни.

Смiшно до слiз

Смiшно до слiз

Коли немає нагоди бути на передовій, намагаєшся бути максимально корисним у тилу та вічно шукаєш роботи: то плести маскувальні сітки, то допомогти з оснащенням бійця, то поселити чергових біженців. Якщо не завантажити себе роботою по вуха — ризикуєш лишитися сам-на-сам зі стрічкою новин, і тоді стає непереливки.

Обережно — диверсанти!

Обережно — диверсанти!

Трьох озброєних до зубів бойовиків правоохоронцям Миколаєва вдалося знешкодити власними силами. Добре натреновані хлопці чинили лютий опір. Пізніше з’ясувалося, що в їхньому арсеналі була не тільки вогнепальна зброя, а й міни. «У бандитів вилучили 3 пістолети для безшумної стрільби, 17 детонаторів МД-5, дві протипіхотні та одну магнітну міни, а також пластид, — розповіли у прес-службі УСБУ в Миколаївській області.

Народнi месники

Народнi месники

На Тернопільщині створено перший «офіційний» партизанський загін. І не випадково з’явився такий саме в Бережанському районі, де історично завжди були дуже сильні патріотичні настрої і є великий досвід визвольної боротьби в минулому.

Понюхайте ще й «тюльпан»

Понюхайте ще й «тюльпан»

Тоді як офіційний Київ бажає запровадити особливий статус місцевого самоврядування на три роки в окремих районах Донецької та Луганської областей (розташовані у межах району проведення АТО) та пропонує амністію тим сепаратистам, на чиїх руках немає крові, самі бойовики на компроміси з українською владою не йдуть, а продовжують вбивати та грабувати.

Полювання на відьом по-кримськи

Полювання на відьом по-кримськи

Самопроголошена кримська влада, очевидно, вирішила вкотре «провчити» кримських татар, які демонстративно проігнорували недільні «вибори» до місцевих органів влади. Уже в ніч на понеділок троє невідомих із панчохами на головах (один із них був навіть озброєний пістолетом — це зафіксувала відеокамера спостереження) зірвали з приміщення Меджлісу Державний прапор України.

Всі статті рубрики