Солідарність великого з малими

Солідарність великого з малими

Президент США Барак Обама вчора вранці прибув із візитом до Естонії, щоб запевнити країни Балтії: вони можуть розраховувати на повну підтримку НАТО в разі агресії з боку Росії. Це перша поїздка американського президента до країн Балтії після того, як естонську столицю напередодні саміту НАТО 2006 року відвідав Джордж Буш.

Словаччину вже обігнали

Словаччину вже обігнали

Україна поліпшила свої позиції в Індексі глобальної конкурентоспроможності (Global Competitiveness Index 2014-2015), піднявшись із 84-ї на 76-ту сходинку. Про це йдеться на сайті Всесвітнього економічного форуму, який укладає такі рейтинги з 1979 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

День «С»

День «С»

Учора Єврокомісія представила послам держав-членів Європейського Союзу пропозиції щодо нових економічних санкцій проти Росії. Брюссель виконав свою обіцянку розробити такі рекомендації упродовж п’яти днів після суботнього саміту ЄС. Посли одразу передали їх для ознайомлення своїм урядам, і завтра представники цих урядів ЄС мають намір ухвалити відповідні рішення, заявила майбутній Високий представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики й політики безпеки, міністр закордонних справ Італії Федеріка Могеріні.

Всі статті рубрики