Кримiнальнi хронiки «Нарнiї»

Кримiнальнi хронiки «Нарнiї»

Здавалось би, після знесення наметового містечка та зникнення барикад на столичному майдані Незалежності мав би настати лад і спокій. Однак для провокацій завжди можна знайти час і місце. У той момент, коли комунальники завершували розбирати сумнозвісну «Йолку», невідомі молодики у чорних футболках із написом «Нарнія» напали на білий намет Spilno.TV біля Укркоопспілки, де проводилися майстер-класи для журналістів-стрімерів.

До Країни Сонячних Зайчиків

До Країни Сонячних Зайчиків

«Не стало Всеволода Нестайка!». Ця новина недільного ранку сколихнула весь інтернет. Так, усі знали, що останні роки Всеволод Зіновійович важко хворів і майже нічого не писав. Усі знали, що старість — хвороба, від якої ще не вигадали ліків.

Полювання на книги

Полювання на книги

Практику несподіваних «маски-шоу» в мусульманських дитячих навчальних закладах тутешні ефесбешники започаткували ще у червні. Тоді, як уже повідомляла «УМ», на світанку двадцять людей у камуфляжі та балаклавах зі зброєю несподівано ввірвались до оселі кримського татарина в селі Кольчугино Сімферопольського району.

І під землею знайшли!

І під землею знайшли!

На мюнхенському кладовищі Вольдфрідгоф, де у 1959 році був похований провідник ОУН Степан Бандера, вандали зламали хрест і почали розкопувати його могилу. З’явилася навіть інформація про те, що могилу було підірвано, однак німецька поліція висунула припущення, що там рилися мародери або хотіли викрасти тіло.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мерзотники, що не знають жалю

Мерзотники, що не знають жалю

У надзвичайно складних умовах силам антитерору вдається й надалі звільняти населені пункти Донбасу від терористів та російських найманців. Минулої п’ятниці українські військові взяли під контроль три міста — Чернухіне на Луганщині та Булавінське й Олександрівське на Донеччині. У суботу синьо-жовтий прапор знову замайорів над адмінбудівлями міста Жданівка, поблизу Донецька.

Всі статті рубрики