Рейдерство на «оборонці»

Рейдерство на «оборонці»

Нардеп від фракції «Батьківщина» 38-річний Олександр Дубовий створив схеми «дерибану» мільйонів гривень на підприємствах оборонного комплексу України, стверджують журналісти «Громадського телебачення» (hromadske.tv), які провели власне розслідування. На їхню думку, це стало можливим після того, як на «оборонку» Дубового призначив «смотрящим» Голова ВР Олександр Турчинов, під час виконання останнім обов’язків Президента весною 2014 року.

Тіло повернула річка

Тіло повернула річка

43-річна Тетяна Рудяк майже десять років обiймала посаду начальника управління Національного агентства України з питань державної служби в Миколаївській області. В сферу її діяльності входило проведення службових розслідувань, боротьба з корупцією, а також проведення перевірок iз дотримання законодавства про державну службу.

Кривава рулетка

Кривава рулетка

Днями судді Центрального райсуду Миколаєва винесли звинувачувальний вирок по справі громадянина Республіки Вірменія Едгара Геворкяна, який жорстоко вбив одразу двох молодих працівників нелегального салону ігрових автоматів у самому центрі міста суднобудівників.

Всі статті рубрики