Подвиг Шевченка і шанс Мілевського

Подвиг Шевченка і шанс Мілевського

Артем Мілевський може знову зіграти на НСК «Олімпійський». Утім, це можливо за низки умов: якщо дніпропетровський «Дніпро» гратиме в Києві свій наступний єврокубковий матч (21 серпня, четвертий раунд кваліфікації Ліги Європи), а форвард хорватського «Гайдука» Мілевський до того часу набере добру фізичну форму.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мелодія старої платівки

Мелодія старої платівки

Напевно, після трьох стартових турів нового чемпіонату прем’єр-ліги ще зарано робити якісь серйозні висновки, проте відзначити цікаві тенденції можна. Швидше за все, у нинішньому сезоні нас очікує продовження чемпіонської боротьби між «Шахтарем» та «Дніпром», які в минулому розіграші практично до останнього боролися за національне «золото».

Світло згасло

Світло згасло

Сьогодні в Києві в останню путь проводжатимуть Андрія Баля: громадська панахида пройде на стадіоні «Динамо», а поховають знаного футболіста та тренера на Байковому кладовищі...

Як Чебан Коровашкова ганяв

Як Чебан Коровашкова ганяв

Українські спортсмени не бойкотують великі змагання в Росії — вони їдуть туди і перемагають. Так, позавчора, в останній день чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное в Москві одеський каноїст Юрій Чебан здобув «золото» на своїй коронній дистанції 200 метрів. Нагадаємо, два роки тому він переміг на Олімпіаді в Лондоні в цій самій дисципліні, а нещодавно посів лише п’яте місце на чемпіонаті Європи-2014 у Бранденбурзі.

Всі статті рубрики