Відбили

Відбили

Із бійців 72-ї окремої механізованої бригади, які вимушені були прориватися з території Росії, зняті всі обвинувачення. Цю інформацію підтвердив «УМ» народний депутат України Олесь Доній, який напередодні ввечері зустрічався з хлопцями, їх привезли з Дніпропетровська до Києва. «Там були заступник міністра оборони, командир бригади.

Кляп для «Чорноморки»

Кляп для «Чорноморки»

Днями в Криму зникла остання можливість отримати альтернативну інформацію про життя півострова — Федеральна служба судових приставів, посилаючись на рішення російського суду, винесла усі відеокамери, комп’ютери, мікрофони та інше обладнання єдиного опозиційного телеканалу Криму, Чорноморської телерадіокомпанії, або, як її називають в народі, «Чорноморки».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Там ллє, тут пече

Там ллє, тут пече

Аномальна спека, яка останнім часом запанувала практично на всій території України, утримається ще до середини місяця. Хоча директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда «втішив», що до цього потрібно звикати, оскільки найближчі кілька років це може стати звичним явищем. Трішки «пощастить» жителям західних регіонів, де час від часу очікуються короткочасні грозові дощі й дещо нижче температурне тло. «Максимальна температура тут становитиме +28-30°С.

Підтримка на тлі загрози

Підтримка на тлі загрози

Із коротким візитом до столиці України на запрошення глави держави вчора завітав Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен. «Щойно приземлився в Києві. Я тут, щоб запропонувати політичну підтримку НАТО Україні та Президенту Порошенку», — написав високий гість у своєму «Твіттері» після прибуття.

Чи не запізно?

Чи не запізно?

Як повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, Петро Порошенко задовольнив учора прохання про відставку керівника Ради нацбезпеки та оборони. Втім «на будь-якій посаді Андрій Парубій залишатиметься в команді Президента. Порошенко подякував секретарю РНБО за роботу», — написав Цеголко у своєму «Твіттері».

Головне — маневри

Головне — маневри

Свій відхід із міста Ясинувата під Донецьком українські військові не вважають відступом, а лише «тактичними маневрами» та перегрупуваннями. У Раді нацбезпеки та оборони зазначають, що зараз сили антитерору зосереджені на проведенні рейдових дій та ізоляції районів, тимчасово підконтрольних терористам.

Розмайданення майдану

Розмайданення майдану

Учора Хрещатик і Майдан нагадав усім події зими: горіли шини і намети, клуби диму заполонили небо. Таким чином «захисники Майдану», які досі лишалися «охороняти» центр Києва, висловили свій протест проти чергової спроби комунальників звільнити проїжджу частину і прибрати головну вулицю і Майдан до Дня Незалежності та запланованого тут параду.

Всі статті рубрики