Повертайтеся здорові!

Повертайтеся здорові!

Важкопоранені українці Іван Решетник та Олександр Чайковський учора спецлітаком вилетіли з Дніпропетровська на лікування до Університетської клінічної лікарні ім. Паула Страдінга у Ризі. Лікуватися тут запропонував міністр закордонних справ Латвійської Республіки Едгардс Рінкевічс, який у липні відвідав обласний центр.

Недоступний Крим

Недоступний Крим

«Ваш абонент тимчасово недоступний», — таке повідомлення отримали всі, хто спробував додзвонитися до рідних чи друзів у Сімферополі на номери мобільного оператора «МТС-Україна». За повідомленням місцевих ЗМІ, на екранах мобільних телефонів позначка мережі перекреслена або взагалі відсутня. Для абонентів доступні лише «екстрені виклики», але зв’язку з місцевим кол-центром поки що немає.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Джобс зрадів би

Джобс зрадів би

«Немає нічого прекраснішого, ніж бути молодим і красивим», — цитує «Портрет Доріана Грея» Оскара Уальда 15-річний Адріан із Лисичанська Луганської області. Вже більше місяця він перебуває у таборі під Києвом. Його батьки покинули дім разом із хлопцем. Коли зміна у таборі закінчується, хлопець на день їде в Київ до рідних, а тоді знову у намет під керівництво скаутів.

Вони не зрадники

Вони не зрадники

Бійці 72-ї бригади, які напередодні змушені були відійти з оточення на територію Росії, оголосили голодування з вимогою відправити їх в Україну або хоч дати можливість зустрітися з представниками Української держави. Про це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» повідомив журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням на розмову з командиром підрозділу.

АТО на паузі

АТО на паузі

Під час наради з керівниками силових відомств Президент Петро Порошенко учергове наголосив, що за два місяці зона проведення антитерористичної операції скоротилась на три чверті. «Мужністю та героїзмом, звитягою та ціною свого життя українські воїни день за днем відвойовують нові населені пункти, звільняють нові території від окупації бандитів-найманців», — сказав глава держави.

До багнета прирівняти олівець

До багнета прирівняти олівець

Останнім часом на вулицях підконтрольного бойовикам Донецька почали з’являтися сатиричні інсталяції: то портрет «міністра оборони «ДНР» Ігоря Стрєлкова з пістолетом біля власної скроні і написом Just do it («Просто зроби це»), то персонаж булгаковського «Собачого серця» Шаріков у формі «ДНРівця» з автоматом, то цей же Шаріков із гранатометом, то образ смерті з символікою «Новоросії» — усе це сміливі інсталяції арт-групи.

Всі статті рубрики