І без волi, i без кабелю

І без волi, i без кабелю

Ще в березні, за кілька тижнів до референдуму про приєднання до Росії, у Криму «вирубили» майже всі українські національні телеканали на аналоговому мовленні. Буцімто через те, що ті заборгували значні суми республіканському телерадіопередавальному центру.

Удар блискавки

Удар блискавки

Шалений буревій iз дощем, вітром, громом та блискавкою несподiвано пронісся Черкащиною. Найбільшого лиха стихія наробила в селі Антипівка Золотоніського району. Там близько дев’ятої вечора блискавка влучила в баню дерев’яної церкви Святої Великомучениці Параскевії, збудованої ще у 1890 році.

Віртуальні ґрати

Віртуальні ґрати

Басманний суд Москви розглянув клопотання про заочний арешт голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Таким чином, суддя Валентина Левашова задовольнила клопотання слідчого комітету РФ.

Грошi — патрiотам

Грошi — патрiотам

Міністр соціальної політики Людмила Денісова повідомила, що мешканці Криму, які проживають на тимчасово окупованій території, цього місяця отримають українські пенсії. Ті, хто відмовився від вітчизняних виплат, отримуватимуть лише російські.

Втеча неможлива

Втеча неможлива

Сили антитерору продовжують звільняти від бойовиків населені пункти Донбасу та розвивати наступ. Позавчора до числа визволених неподалік Слов’янська додалися селище Райгородок та села Різниківка i Рай-Олександрівка. Коли цей номер «УМ» готувався до друку, українські військові готувалися звільняти Миколаївку.

Живими вийшли

Живими вийшли

В оточенні представників російських медіа журналістка Настя Станко та оператор Ілля Безкоровайний вийшли на волю з дводенного полону луганських терористів. Працівники українського каналу відмовилися розповідати наполегливим російським колегам подробиці свого перебування в заручниках у сепаратистів. Звільнення журналістів транслював російський телеканал LifeNews.

Всі статті рубрики