Боря з Тамарою ходять парою

03.07.2014
Боря з Тамарою ходять парою

Тамара Лазич.

Сербську топ-модель Тамару Лазич називають однією з найбільш перспективних у своєму амплуа. Зваблива Тамара — зірка реклами спідньої білизни та купальників. Нещодавно вона стала «обличчям» відомого бренду Intimissimi, замінивши на цьому посту росіянку Ірину Шейк, і тепер постійно змушена витримувати порівняння з подружкою футболіста Рональдо. І хоча Тамару така вимушена «конкуренція» з російською кралею дещо дратує, так склалося, що саме в цей час «російський слід» увійшов і в її особисте життя. Як запевняють італійські таблоїди, модель зустрічається з Борисом Єльциним — онуком і повним тезкою покійного президента Росії.

Познайомилася пара в Монако на перегонах «Формули-1» — обоє є палкими прихильниками цього спорту. За словами «обізнаних джерел», Борис закохався в дівчину з першого погляду і зумів добитися її симпатії. Тепер молодий чоловік їздить із коханою на зйомки, а вільний час вони проводять разом у нічних клубах та на пляжах Лазурового узбережжя Франції.

А ще зовсім недавно Тамара в інтерв’ю розповідала про те, як кохає свого бойфренда із Сербії. «Його звати Кікко, і він надзвичайний! У нього свій будівельний бізнес, але щойно видається вільна хвилинка, він летить до мене. Відстані нас не лякають — справжня любов витримає будь-які випробування!» — запевняла модель.