Порятунок «Антошки»

Порятунок «Антошки»

Для того щоб евакуювати малюків із Краматорського будинку дитини «Антошка» до Харкова, вітчизняним відомствам довелося розробити замалим не військову спецоперацію. Як повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, сепаратисти так званої ДНР «намагалися використати дітей як живий щит і елемент шантажу української влади».

«Стукайте» — i вас почують

«Стукайте» — i вас почують

У Сімферополі на українських активістів почали полювати працівники ФСБ. На вулицях міста з’явилися роздруківки, в яких городян наполегливо просять доповідати про знайомих, які були проти повернення Криму до складу РФ чи брали участь у регіональному майдані.

Небо для лицаря

Небо для лицаря

Анатолія Дімарова називають патріархом української літератури, лицарем сучасної прози, сміхотворцем, людинолюбом, останнім тим, хто особисто добре знав Сосюру, Рильського, Тютюнника, Загребельного, Тичину, Гончара, Стельмаха. 29 червня з ним відійшла ціла епоха.

Студентський «лайк» вищій освіті

Студентський «лайк» вищій освіті

Верховна Рада більшістю голосів (276) таки прийняла новий закон про реформи у вищій освіті. Ініціаторами цього Закону виступили безпосередньо студенти, які розробляли і вносили свої корективи, пропозиції до нього.

Статус — вiйськовополоненi

Статус — вiйськовополоненi

Терористи самопроголошеної Луганської республіки звинувачують затриманих Настю Станко та Іллю Безкоровайного у шпигунстві та допомозі Збройним силам України. Нагадаємо, у понеділок увечері журналістку «Громадського ТБ» Настю Станко та оператора Іллю Безкоровайного незаконно затримали під час виконання професійних обов’язків співробітники служби безпеки ЛНР.

Ніби й не було

Ніби й не було

Центральна вулиця столиці повільно, але впевнено звільняється від барикад. З першого липня рух відновлено на розі вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького від ЦУМу до вул. Прорізної.

Швидше нас звільняйте!

Швидше нас звільняйте!

«Прикордонники і українські військові відбили пункт пропуску «Довжанський» на кордоні з Росією і відновили його роботу»; «Спецпідрозділи Нацгвардії звільнили і встановили контроль над трьома селами поблизу Слов’янська — Закітне, Старий Караван та Брусівка»; «Звільнено селище Металіст поблизу Луганська», — такі повідомлення зі східного фронту надходили позавчора під вечір.

Всі статті рубрики