У боротьбі за 25 мільйонів

У боротьбі за 25 мільйонів

Учора на третьому в сезоні турнірі серії «Великого шолома» — Уїмблдоні — почалися матчі основного раунду. Цього року призовий фонд найпрестижніших тенісних змагань на траві зріс іще на 10,8% — до 25 мільйонів фунтів у чоловіків і жінок. Право стартувати в «одиночці» отримали четверо наших співвітчизників.

Стабільність — ознака майстерності

Стабільність — ознака майстерності

Збірна України з легкої атлетики зберегла прописку в суперлізі командного чемпіонату Європи. За підсумками дводенних змагань у Браунвейзі наші співвітчизники посіли шосте місце серед 12 команд-учасниць. Набравши 273 очки, «синьо-жовті» поступилися тільки збірним Німеччини (371), Росії (359,5), Франції (295), Польщі (293) і Великої Британії (281,5).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чемпіони люблять трійцю

Чемпіони люблять трійцю

Слідом за братами Кличками, які впродовж тривалого часу були візитною карткою українського професіонального боксу в світі, у ніч iз суботи на неділю за київським часом на спортивному небосхилі зійшла чемпіонська зірка ще одного вітчизняного боксера-професіонала. І Василеві Ломаченку виграти пояс за версією WBO в надлегкій вазі (до 57,2 кг) вдалося вже в третьому бою.

Всі статті рубрики