Не злетить — так поплаває!

Не злетить — так поплаває!

Поки головну увагу російських ЗМІ прикуто до подій в Україні, мешканцям Алтайського краю не до боротьби «ополченців» за донбаські «народні республіки». На Алтаї вже кілька тижнів триває катастрофічна повінь, і в багатьох населених пунктах рівень води й досі піднімається.

Десятий президент

Десятий президент

Ізраїльський парламент обрав країні нового президента, десятого за рахунком. На зміну хитрому дипломату Шимону Пересу прийшов Реувен Рівлін, який свого часу двічі очолював Кнесет. За нього віддали голоси 63 депутати.

Метал без благородства

Метал без благородства

«Крадіжкою десятиріччя» назвала китайська преса справді унікальний злочин, який днями стався в країні. Бізнесмен Чжао Цзиньцзюнь, який спеціалізувався на переправленні золота з Африки до Китаю, виявив пропажу 998 кілограмів золота у зливках.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Донбас» по-іракськи

«Донбас» по-іракськи

В Іраку знову загострилася обстановка. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, близько півмільйона мешканців другого за величиною міста країни, Мосула, вимушені були залишити його після того, як мегаполіс перейшов під контроль ісламістів з угруповання «Ісламська держава Іраку та Леванту» (відгалуження «Аль-Каїди»).

Всі статті рубрики