Разом і Путiна легше зупинити

Разом і Путiна легше зупинити

США посилюють свою військову присутність у Європі і планують виділити на відповідну програму під назвою «Європейська підтримка» один мільярд доларів. Про це у вівторок під час візиту до Польщі оголосив президент Барак Обама.

Великі гроші — велика спокуса

Великі гроші — велика спокуса

Позавчора італійська поліція заарештувала мера Венеції Джорджіо Орсіні та 34 інших осіб за звинуваченнями у корупції при реалізації великого проекту під назвою Mose («Мойсей»), що мав врятувати місто від постійних підтоплень, повідомляють італійські ЗМІ.

Справа — труба

Справа — труба

Єврокомісія звернулася до Болгарії з вимогою призупинити роботу над газогоном «Південний потік», що є проектом Росії і має на меті збільшення поставок російського природного газу до Європи в обхід України. У ЄС хочуть перевірити, чи не порушує це будівництво антимонопольне законодавство, повідомляє «Німецька хвиля».

Україна опустила Росiю

Україна опустила Росiю

Міжнародне ставлення до Росії серйозно погіршилося за останній рік. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного на замовлення Всесвітньої служби Бі-Бі-Сі. У дослідженні брали участь 24,5 тисячі осіб iз 24 країн, серед яких Росія, Великобританія, США, Австралія, Аргентина, Гана, Нігерія, Китай та Індія.

Всі статті рубрики