Для Росії прізвище маріонетки не важливе

Для Росії прізвище маріонетки не важливе

Росія продовжить співпрацю з Абхазією за всіма напрямками, заявив помічник російського президента Володимира Путіна зі зв’язків з Абхазією і Південною Осетією Владислав Сурков після зустрічі вже з екс-президентом цієї самопроголошеної республіки Олександром Анквабом, повідомляє «РІА «Новості». За словами кремлівського чиновника, криза в Абхазії була вирішена мирно.

Вiльна розмова

Вiльна розмова

Сьогодні президент США Барак Обама розпочинає європейське турне візитом до Варшави. Перебування Обами у Варшаві буде частково «українським». Відбудеться його розмова з новообраним Президентом України Петром Порошенком. Білий дім уже анонсував цю зустріч.

Монархи також iдуть на пенсію

Монархи також iдуть  на пенсію

Король Іспанії Хуан Карлос прийняв рішення зректися трону, про що вчора повідомив іспанський прем’єр-міністр Маріано Рахой. Першого червня увечері король перед телекамерами особисто пояснив підданим причини свого рішення.

Йому належить облетіти планету

Йому належить облетіти планету

Прес-служба першого у світі літака на сонячних батареях повідомила «УМ», що вчора відбувся перший політ «Сонячного імпульсу-2» (Solar Impulse 2) над територією військової авіабази у місті Паєрн у західній частині Швейцарії.

Всі статті рубрики