Знову під підозрою

Знову під підозрою

Кілька місяців тому звільнення Дмитра та Сергія Павліченків, за виправдання яких боролися і правозахисники, і громадськість, і футбольні ультрас, було однією з відчутних перемог Євромайдану у справі відновлення справедливості в суспільстві. І ось батько й син ледь знову не опинилися за ґратами. За словами юристів родини, Павліченків мали заарештувати, але вони вчасно втрутилися. За словами захисників, Павліченки з подивом дізнались, що проти них знову відкрито кримінальні справи.

За адресою смерті

За адресою смерті

У Тернополі давно не було такого резонансного злочину, як не траплялося, на думку правоохоронців, і такого жорстокого, цинічного вбивства серед білого дня. Коли 37-річна листоноша Надія Батіг, пішовши з чималою сумою грошей розносити по квартирах Східного масиву пенсії, раптом зникла безвісти, всі одразу подумали, що на неї навмисне напали, знаючи про вміст її поштарської сумки.

«Праві» неправі

«Праві» неправі

Звістка про те, що бійці «Правого сектору» пересварилися між собою в Житомирі, сколихнула вчора медіа-простір. Житомиряни і справді чули постріли та бачили групи озброєних людей і працівників міліції біля будинку БТІ. Ходили чутки про захоплення заручників і якісь незрозумілі «розборки».

Чи буде суд? Чи буде кара?

Чи буде суд? Чи буде кара?

У понеділок по обіді біля приміщення Печерського районного суду столиці кипіли пристрасті. Представники майданівської Самооборони виштовхали з приміщення суду екс-голову КМДА Олександра Попова, якого попередня влада назвала одним із головних винуватців жорстокого розгону студентського Євромайдану. Колишнього очільника Києва провели «коридором ганьби», співаючи нецензурні пісні, а потім облили водою, йодом і спиртом.

Всі статті рубрики